Помиряването с Овена е просто Скандалите с него са бурни, но

...
Помиряването с Овена е просто Скандалите с него са бурни, но
Коментари Харесай

Сдобряване и зодии

Помиряването с Овена е просто
Скандалите с него са бурни, само че бързо му минава. Ако желаете по-скоро да се помирите, наблюдавайте по кое време ще се охлади и се дръжте по този начин, все едно нищо не е било. Ако не ви е под око - просто му звъннете с някакво предложение. Гласът ви би трябвало да звучи пламенно и бодро. Овенът безусловно ще се въодушеви от този възторг. Побързайте! Неговият живот тече с гневна скорост, голям е рискът да го завихрят други събития. Разбира се, Овенът може и самичък да направи първата крачка - тогава радостно се съгласете. Не обсъждайте спречкването! Това ще провокира у него единствено скука и неспокойствие и той ще съжалява, че още веднъж е с вас. Бъдете радостна, дейна и енергична и той ще изиска още веднъж да ви завоюва.



Мирът с Телеца не настава незабавно
Той няма податливост към бърза промяна на настроенията. Може да се сърди дълго, само че по принцип е миролюбив и е кадърен да оцени всеки опит за помирение. Постарайте се да не изяснявате връзките си по телефона, той избира персоналното другарство. Поканете го на посетители, пригответе му обичаното му ястие - пътят към сърцето на мъжа Телец в действителност минава тъкмо през стомаха. Създайте уютна атмосфера на обич и покой, дано го заобикалят неща, които му припомнят за най-приятните ви мигове дружно. Облечете нещо, което постоянно е харесвал, сгответе замайващ специалитет и той безусловно ще изиска да спре в родното пристанище. Доказателство за миролюбивите ви планове би трябвало да са делата, а не думите, по тази причина не обсъждайте кавгата.



Не отлагайте помиряването с Близнаци
Особено в случай че връзката не е брачна. Те просто не са способни да зациклят на премеждия. Не стойте настрани в самотно прекарване на скарването. Колкото е допустимо по-бързо възстановете връзките си, с цел да можете още веднъж да препускате в живота до него, в случай че подобен живот въобще ви устройва. Първата крачка безусловно би трябвало да извършите вие. Няма да ви е мъчно, не е нужна даже персонална среща. Достатъчно е доброволно позвъняване по телефона. Вкарайте го в многолюден диалог, затрупайте го с вести, дърдорете радостно, все едно нищо не е било. Дори не споменавайте за кавгата. За Близнака тя към този момент е минало без значение. Повече комизъм, искра в очите, близост и никакви, но никакви искания!



Ракът дълго се надува
Той има мощна прочувствена памет. Който и да е отговорен за раздора, той дълго ще помни неприятностите. Няма да прояви самодейност за помирение, по тази причина вземете нещата в свои ръце. Най-добре е възобновяване да стане в тиха домашна конюнктура или измежду природата. Например в парка, където ви е било толкоз хубаво дружно... Непременно му покажете, че скарването не ви е оставило равнодушна и ви е предизвикало не по-малко премеждия, в сравнение с него. Напомнете му за предходното счепкване и за последвалото го помирение. Споделете очакванията си, че и в този момент всичко ще приключи наред. Спомнете си занимателни общи истории, въвлечете го в някакво дребно фамилно мероприятие. Ще видите, че вашият обичан Рак към този момент е не запомнил и претърпял скарването, и е схванал, че го обичате както преди.



Не е елементарно да се сдобриш с Лъва
Подчертаното му възприятие за лично достолепие не му разрешава да се помири с обидите, породени от близки хора. В същото време той е по царски милосърден и доблестен. Едва ли ще тръгне да обяснява връзките си с вас. Последвайте образеца му - дръжте се естествено и доброволно, бъдете откровена и в деня на примирието не му противоречете. Поканете го някъде, където се събират положителни другари или значими посетители. Дайте му опция да се покаже на света. Постарайте се да изглеждате допустимо най-добре, да привлечете вниманието на обществото и да предизвикате възхищението на мъжете. При това се дръжте сдържано и оказвайте внимание единствено на своя обаятелен Лъв. Така ще удовлетворите самолюбието му и той няма да желае да загуби богатство като вас. Същевременно не предизвиквайте ревнивост, а му дайте да разбере, че сте толкоз прелестна единствено поради него.



Оставете Девата да направи първата крачка
Той е прекомерно внимателен и непотребната ви интензивност може да провокира у него единствено безпокойствие и съмнение. Дайте му опция в спокойна конюнктура да обмисли основаната обстановка, да проанализира нюансите във краткотрайно усложнилите се взаимоотношения и да оцени техните вероятности. Има вяра, че скарването няма да се проточи. За благополучие той много бързо обмисля всеки проблем. Вярно, че примирието ще бъде усложнено от изясняване на връзките. Той няма да пропусне опцията да ви „ повъзпитава ", да ви покритикува и да ви изясни в какво точно не сте били права. При това състояние най-добре е да деянията женска мъдрост и със спартанско успокоение да признаете своите неточности и пропуски. В противоположен случай рискувате дефинитивно да се разделите. Постарайте се да не превърнете „ мирните договаряния " в обявяване на взаимните искания и в досадно търсене на виновника за кавгата. Излишно е - Девите са по този начин устроени, че се усещат прави във всяка обстановка. Струва ли си безусловно да му потвърждавате, че не е по този начин?



Везните не понасят неразбирателството
Никак не е мъчно да се сдобриш с Везни. С него е по-трудно да се скараш. И въпреки всичко, в случай че към този момент сте постигнали тъкмо това, не отлагайте помиряването. Този мъж не обича самотата и напряко ще се впусне да търси прелестно общество. По-разумно е да го поканите на някакво светско събитие и да бъдете приветливи и отзивчиви. Не си коства да обсъждате кавгата - задоволително е да покажете, че откровено съжалявате за случилото се. В никакъв случай не го измъчвайте с разкази за личните си прекарвания, още по-малко пък се опитвайте да предизвикате у него възприятие за виновност, даже разправията да е почнала поради него. Вместо да му стоварите виновността за случилото се, просто я забравете. Окончателно ще го обезоръжите с нова прическа, добре премислен тоалет и грим. Никой не може да оцени женската хубост по-добре от него.



Скорпионът може и да отмъсти
Най-трудно е да оправиш връзките си със Скорпион. Той в никакъв случай не не помни обидите и се пробва да отмъсти на този, който го е предиздвикал да страда. Даже той да е бил причина за скарването, все едно ще се усеща афектиран и уязвен. Бъдете подготвени да налее масло в огъня и примирието да се окаже един напълно същински скандал. За да се избави от насъбраното напрежение, той има потребност да изхвърли отрицателните си страсти и да ви накара да страдате още повече. Затишие може да настъпи единствено след бурно изясняване на връзките, когато Скорпионът, изплюл всичката отрова, ще се успокои и ще възвърне положителното разположение на духа. Отнасяйте се към сходни прояви от взривоопасен темперамент с схващане и състрадание - като към капризите на малко дете, което не може да се оправи с страстите си. На вашия Скорпион му е нужно половинката му да го приема подобен, какъвто е, с всички дефекти на комплицираната му и непримирима натура.



Стрелецът не натрупа обиди
Този доблестен мъж с подготвеност ще ви елементарни, даже да не сте отговорни. Той не бяга от изясняване на връзките, само че с присъщата си откровеност ще изложи личното си схващане за обстановката. Пригответе се да слушате нравоучения и не се обиждайте на малко грубоватата му искреност. Обезателно изложете своята позиция, бъдете пределно почтени и философски признайте грешките си. Собствените си неточности той надали ще желае да признае - не би желал да пострада престижът му, изключително в очите на обичаната. Оставете му правото на лична трактовка на събитията. Нищо, че тя не е справедлива. Не се надявайте, че той ще изиска да вникне в душевните ви терзания и ще се опита да заглади виновността си. Подобни дреболии въобще не го интересуват. Ако той великодушно ви е дал прошка и е не запомнил обидите, то умно последвайте неговия образец.



Не оставяйте Козирога да се затвори в себе си
Обиденият Козирог може за дълго да се затвори. Не се опитвайте да го размърдате, приемайки отчуждението му за липса на положително въодушевление. Вашата интензивност може още повече да го отблъсне. Не натрапчиво му дайте да разбере, че ужасно се нуждаете от помощта му. Особено в случай че сте свързани от общи отговорности пред други хора. На него ще му хареса такава демонстрация на отговорност и ще направи насрещната крачка. Продължете все в този дух - постарайте се да минете без непотребни сантименти. Не го измъчвайте с разкази за душевните си страдания и не си изяснявайте по какъв начин той е понесъл раздялата ви. Постарайте се да му покажете, че сте създали верни заключения и в бъдеще ще избягвате конфликтните обстановки.



Водолеят е непредсказуем
С него можете да се помирите както минута след скарването, по този начин и след година при много истински условия. Мирът ще настъпи безусловно, Водолеят е отзивчив и не помни обидите. Ще му хареса, в случай че извършите първата крачка. Добър мотив е да го поканите при остарели другари. По-скоро забравете личните си обиди, той към този момент от дълго време е не запомнил своите. Не го натоварвайте със своите страсти и премеждия, постарайте се да не обсъждате взаимоотношенията си. По-добре си говорете... има ли живот на Марс.



Рибите са раними създания
Те могат да се обидят за нещо, което за всеки различен е дреболия. Безсмислено е да търсите мотив за помиряване, до момента в който той претърпява. Не му досаждайте с ненужни въпроси от рода на „ Какво ти е? " - той ще мълчи като риба. Не разбирайки аргументите за неговото държание, вие единствено ще задълбочите терзанията му и ще го накарате да страда още повече. Той много мъчно показва насъбраните страсти с думи. Обидите го превземат изцяло и го изключват от околния свят. Проявете малко самообладание и примирието ще настъпи единствено - тъкмо както след морска стихия морето стихва и се демонстрира слънце. Вместо да се изяснявате, умерено помълчете. Не натрапчиво се пробвайте да отклоните вниманието му в друго русло. Не забравяйте, че той се нуждае от вашето състрадание и от демонстрация на деликатност.

Източник ~ zodii.blogspot.bg
Илюстрации ~ Michael Sanderson

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР